Workshops

Na een dag vergaderen is het mogelijk om met je collega's een workshop te volgen. Vaak wordt dit enthousiast ontvangen, omdat het een ontspannen manier is om de dag af te sluiten. Het is ook nog eens goed voor de teambuilding.

Je kan Italiaanse, Franse en Spaanse (tapa's) workshops volgen, maar ook een oesterworkshop of wijnproeverij. In overleg stellen we een culinaire avond samen.

Oesterworkshop

Een ontmoeting tussen mens en oester is een spannende ervaring. Hoewel de oester al duizenden jaren bekend staat als eetbaar en al door de Romeinen werd gewaardeerd, blijkt de oester telkens een bijzondere smaaksensatie.
Oesters worden steeds populairder in Nederland. Maar hoe eet je oesters eigenlijk? En bij welke gelegenheid? Zijn er verschillende soorten? Hoe open je oesters? En hoe beoordeel je de kwaliteit?
Voor deze en andere vragen kunt u het beste terecht bij onze professionals. De Oestercompagnie nodigt u daarom uit voor een workshop Oesters.
Natuurlijk komt op deze avond niet alleen de theorie aan bod. Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat u veel proeft van warm en koud bereide oesters en de daarbij passende wijnen.
 U kunt dan meteen kennismaken met onze nieuwe Oesterbullet, een oestercroquette die de Oestercompagnie zelf heeft ontwikkeld.
 Deze workshop wordt gegeven door oestermannen Matijn Wijn of Dick Ferweda.

 

Wijnproeverij

Rien van der Meulen, Register Vinoloog en een van de 15 Weinakademikers uit Nederland, werkt  samen met verschillende aanbieders van kwaliteitsproducten om een wijn-of champagneproeverij voor te verzorgen. Hij stelt een programma samen speciaal voor jouw groep. Een leukere manier om elkaar beter te leren kennen is er  niet.

 

 

RESERVEREN Via 020 320 00 43/ 010 461 41 29 of via info@depotnoord.nl