Contact Depot Noord


BEZOEKADRES:

Willebrordusstraat 6
3037 TR Rotterdam
Nederland


TELEFOON
010 82 08 753


EMAIL

info@depotnoord.nl


 

Route en parkeren

Met de auto vanuit Den Haag/Amsterdam
Neem vanaf de A20 afslag Hillegersberg 14, richting Centrum/Schiebroek. Neem op de rotonde de 1e afslag naar Gordelbrug/Schiebroek. Sla linksaf bij de Bergselaan. Sla daarna rechtsaf bij de Schiebroeksestraat en sla linksaf de Willebrordusstraat in. Aan het eind van de straat vindt u Depot Noord aan uw rechterhand.


Met de auto vanuit Utrecht/Breda
Neem vanaf de A20 afslag Hillegersberg 14, richting Centrum/Schiebroek. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Gordelbrug/Schiebroek. Sla linksaf bij de Bergselaan. Sla daarna rechtsaf bij de Schiebroeksestraat en sla linksaf de Willebrordusstraat in. Aan het eind van de straat vindt u Depot Noord aan uw rechterhand.


Tram vanaf Rotterdam Centraal Station Rotterdam
U kunt vanaf het Centraal Station Rotterdam tram 4 nemen. Stap uit bij de Van den Hoonaardstraat op de Bergweg. U loopt in de tramrichting mee op de Bergweg richting de Formido. Daar slaat u linksaf en na 50 meter slaat u weer links af. U staat nu voor Depot Noord.


Tram vanaf Rotterdam Noord
Vanaf trein- en busstation Rotterdam Noord is Depot Noord in ongeveer 10 minuten lopend te bereiken. U vertrekt in zuidwestelijke richting naar de Bergweg. U vervolgt uw weg naar de Bergwegbrug. U neemt een flauwe naar links bij de Bergweg. Bij de Correct houdt u rechts aan om op de Bergweg te blijven. Sla vervolgens bij de Formido op het Willebrordusplein rechtsaf en sla direct linksaf bij de Willebrordusstraat. U vindt Depot Noord dan aan uw linkerhand.


Parkeren
Er zijn verschillende opties met betrekking tot parkeren:

1 Parkeren voor de deur en betalen met pinpas-kentekenparkeren (tot 18.00 uur) De betaalautomaat staat op de hoek van de Bergweg/Willebrordusplein bij de Formido


2 Parkeren in de garage op de Benthuizerstraat en in 4 minuten loop je naar Depot Noord. Let op!! Alleen cash betalen of met chipknip


3 Gratis parkeren achter station Rotterdam Noord en in 8 minuten loop je naar Depot Noord

 

 

   1. Wij zullen uw gegevens niet ter beschikking stellen aan derden.
    De gegevens zullen alleen gebruikt worden om met u in contact te treden over de offerteaanvraag.